ШОПИНГ –В ЧОРЛУ,ТЕКИРДАГ, и ЛЮЛЕБУРГАС

Категория чужбина
Месец декември

Датa:17-18.12.2022 г.

Цена от Добрич,Варна и Бургас: 148 лв;

 

ПРОГРАМА:

1 ден – Отпътуване от Добрич – Стоматологията в 01.00 ч.Отпътуване от Варна – ул. Антим 1 в 2.00ч., от Бургас в 4.00 от бензиностанция OMV до хотел Мираж. Преминаване през граничен пункт Малко Търново.

Отпътуване за Люлебургас. Посещение на модерния търговски център 39 BURDA. Тук, освен познатите марки Defacto, LC Wikiki, U.S.Polo, може да откриете магазини като Emin Kuyumculuk, Mochka, Necati̇ Gün за бижутерия, Ayakkabi Dünyasi, Azzo Deri̇, Flo, Kemal Tanca за обувки и чанти, Altinyildiz Classi̇cs, Cashmere, Ki̇ğili за мъжко облекло, İpekyol, Penti̇, Roman, Şi̇mal за дамско облекло, Karaca Züccaci̇ye и Özdi̇lek за домашни потреби, магазини за детско облекло, спортни стоки, заведения за хранене.

Отпътуване за Текирдаг. Пристигане в града разположен на брега на Мраморно море.Посещение на МОЛ „TEKIRA“. Търговският център е на 5 етажа, в него се помещават много известни марки: Altınbaş, Colins, Deichmann, Nike, Polaris, Tiffany, Yves Rocher и мн.други, предлагащи големи намаления и разпродажби.

Настаняване в хотела.Свободно време.Нощувка.

 

2 ДЕН  Закуска.Отпътуване за град Чорлу. Първа спирка в магазина към фабрика “TAC”. Тук ще откриете голямо разнообразие от спално бельо, детско и бебешко, хавлии, халати, покривки и пердета на много добри цени. Следва посещение на МОЛ „ТРЕНД АРЕНА“ и МОЛ „ОРИОН“ с представителни магазини на най-известните турски и чуждестранни марки . Тук ще откриете магазини за обувки и чанти като FLO; DESA; SIK CANTA; FOOT STEPP, за спортни стоки и дрехи като HUMMEL; LEVIS; DOKERS;OXXO;DUFY; MAVI;COLINS; PIERRE CARDIN; U S POLO и други.

 

Отпътуване за България.Пристигане в градовете –късно вечерта.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 1 нощувка със закуска в хотел  RODOSTO HOTEL 4* в центъра на Текирдаг ;
  • Представител на туроператора по време на пътуването;
  • Посещение на Текирдаг,Чорлу и Люлебургас;
  • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.

 

 

Цената не включва:

  • Медицинска застраховка за лица над 70 г. -2 лв. на ден;
  • Лични разходи;

 

 

 

Необходими документи:  международен паспорт; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

 

 

 

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  0370010003745, гр. Варна.

 

  • Дни Място Времетраене: