Шопинг в Букурещ! Посещение на търговски център Червения Дракон!

 • ден 1
  ден 1    Варна

  Отпътуване от: Варна в 05:30ч от ул. Антим I. Пристигане около 10:30 ч. в Букурещ.

 • ден 1
  ден 1    Букурещ

  Посещение на големия търговски център "Червения дракон"

 • ден 1
  ден 1    Букурещ

  Около 14:30 ч. ще направим панорамна автобусна обиколка на града Към 15:30 ч. ще разполагате със свободно време за разходка в старият град на Букурещ

 • Ден 1
  Ден 1    Букурещ

  Отпътуване обратно за България в 16:30ч. Пристигане във Варна около 22:30 ч.

Категория чужбина еднодневни
Месец март април

Шопинг в Букурещ

Дата: 31.03.2018 г.; 21.04.2018 г.

Цена от Варна: 40.00 лв.;

Цена от Шумен и Разград: 37.00 лв.;

Цена от Русе: 27.00 лв.;

Програма на пътуването:

 

Отпътуване от: Варна в 05:30 ч. от ул. „Антим I“; Шумен в 06:30 ч. 5- ти километър; Разград в 7:10 от бензиностанция Лукойл- автогара,  Русе в 08:30 ч. от бензиностанция ЕКО на бул.“ България“. Желателно е в гр. Русе да си закупите храна, поради натоварената програма .  Пристигане около 10:30 ч. в Букурещ – градът, известен още като “Малкия Париж” – една от големите столици на Балканите (малко над 2 милиона население).

Първата ни спирка ще бъде търговския комплекс „Червения дракон“. Той се състой от над 5 500 магазина, ресторанти и кафенета. Разнообразието от продукти е невероятно- тук се намира най-големите магазини за обувки и детски стоки в Румъния. Има също така магазини за тъкани, килими, риболов, мебели, предмети за бита, спално бельо, обзавеждане, битови предмети, канцеларски материали и кожени изделия, осветителни тела, електрически и електронни продукти, супермаркет, банка, обменно бюро, аптека и много други (време за пазаруване- 4 часа).

Около 14:30 ч. ще направим панорамна автобусна обиколка на града с екскурзовод: Триумфалната арка, Дома на Свободния печат – сградата, в която се намират централите на най-големите румънски вестници, площад Виктория, Булевардът на посолствата, Атинеума – най-голямата концертна зала в Румъния, Библиотеката, Народния театър, Университета и др. (времетраене около 1 час).

Към 15:30 ч. ще разполагате със свободно време за разходка в старият град на Букурещ, където ще се полюбувате на прекрасната архитектура на реставрирани сгради, запазени по улица Липскани. Ще видите Стария княжески съд на Влад Цепеш – владетелят, увековечен от Брам Стоукър  като Дракула. Тук е и старата княжеска църква – най-старата сграда в Букурещ, както и бившият хан Луи Манук – в момента луксозен хотел-ресторант. Многобройни барове и ресторантчета допринасят за приятната атмосфера.

Отпътуване обратно за България в 17:30ч. Пристигане във Варна около 22:30 ч.

Офертата включва: 

 • Транспорт с комфортен лицензиран автобус;
 • Панорамна и пешеходна обиколка на Букурещ;
 • Посещение на търговския център Червения дракон;
 • Екскурзоводско обслужване;
 • Всички трансфери по програмата;
 • Магистрални и пътни такси;
 • Медицинска застраховка;

 Офертата Не включва: 

 • Медицинска застраховка за лица от 70 до 79.99г – 3 лв;
 • Разходи от личен характер.Минимален брой участници: 40

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане: 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Необходими документи: международен паспорт или лична карта; за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие- по 2 броя. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗАД  ”Алианц България „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер 13160170390000009, гр. Варна.

 

 

 

 

График

 • Дни Място Времетраене:
 • ден 1 Варна 6 часа
 • ден 1 Букурещ 4 часа
 • ден 1 Букурещ 2 часа
 • Ден 1 Букурещ 6 часа