Тридневна екскурзия до Доспат, Сърница и Велинград

Категория България
Месец юни

Дата: 18-20.06.2021 г.

Цена: 130 лв.

1 ДЕН   Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 06.30 ч. Редовни почивки по маршрута.

Пристигане във Велинград – СПА столицата на Балканите. Клептуза, шарения пъстър пазар предлагащ плодовете на планината и на хората в нея. Тук са най- сладките картофи, най дъхавите билки, най вкусните сладка. Опитайте!

Отпътуване за Сърница. Свободно време.Нощувка.

2 ДЕН   Закуска.Тук в сърцето на Родопа планина всичко е истинско – започваме от чудесната закуска с натурални продукти, въздухът наситен с истински аромати, тишината.. Пословично е гостоприемството на тукашните домакини С напевния си говор те ни предлагат разходка с корабче по язовира/при хубаво време/, водят ни до млечния магазин в Сърница с истински млечни продукти, предлагат ни сауната и парната баня на комплекса . Нощувка.

3 ДЕН   Закуска.  Пътуване до Доспат – изгледа към язовира тук е красив.

Продължаваме за Пазарджик. Почивка и хапване в старинната част на града.

Отпътуване за Варна.Пристигане в града – около 20 часа.

 

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 2 нощувки със закуски в  – гр.Сърница
  • Екскурзоводско обслужване;
  • Посещение на Велинград;
  • Посещение на Доспат;
  • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.;

Офертата не включва:

  • Медицинска застраховка за лица над 65,00 г.– 2 лв. на ден;
  • Разходи от личен характер;

 

Минимален брой участници: 40

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.

 

Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

*Туроператорът си запазва правото на промяна на последователността  на посещаваните обекти;

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100003201, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: