Тридневна екскурзия до Велинград,Сърница и Доспат

Категория България
Месец юни

Дата: 03-05.06.2022

Цена: 135 лв.

 

Програма:

1 ДЕН   Отпътуване от Варна,ул. Антим 1 в 07.00 ч.Редовни почивки по пътя.

Пристигане във Велинград –СПА столицата на Балканите. Свободно време за разглеждане на забележителностите на града.Отпътуване за Сърница.Настаняване в хотела.Свободно време.Нощувка.

2 ДЕН   Закуска. Тук в сърцето на Родопа планина всичко е истинско – започваме от чудесната закуска с натурални продукти, въздухът наситен с истински аромати, тишината…. Пословично е гостоприемството на тукашните домакини. С напевния си говор те ни предлагат разходка с корабче по язовира / при хубво време/, водят ни до млечния магазин в Сърница с истински млечни продукти, предлагат ни сауната и парната баня на комплекса. Вечерта – по желание вечеря с прясна пъстърва току що уловена . Нощувка.

3 ДЕН   Закуска. Пътуване до Доспат – изгледа към язовира тук е красив и от там – за Пазарджик .Спирка за почивка и хапване в старинната част на града.

Отпътуване за Варна.

Пристигане в града около 20.00 ч.

Офертата включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
 • 2 нощувки със закуски в Сърница-хотел 3*;
 • Посещение на Велинград;
 • Посещение на Сърница;
 • Посещение на Доспат;
 • Посещение на Пазарджик;
 • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.

 

Офертата не включва:

 • Входни такси за обекти;
 • Медицинска застраховка за лица над 65 г.- 2 лв. на ден;
 • Разходи от личен характер;

 

 

 

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.

Mинимален брой участници: 35

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 30 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100003201, гр. Варна.

 

 • Дни Място Времетраене: