Седемдневнa почивкa на Бодрум през септември в хотел ARMONIA HOLIDAY VILLAGE 5*

Категория предстоящи
Месец септември

Дати на настаняване и цени (цените са без транспорт)

21.09 – 27.09 (вкл) – 482 лева

 

 

Програма за доплатилите за транспорт:

1 ДЕН          Тръгване  от Варна ,ул. Антим 1 в 17.00 ч( дати на отпътуване 20.09,27.09,04.10.,от Бургас /бензиностация OMV /,в 19.00 ч.

Отпътуване за ГКПП “Малко Търново”.Преминаване на прохода Дарданелите (пътува се с ферибот).

 2 ДЕН    Преди обед пристигане в Бодрум.Настаняване в хотела (след 14.00 ч).Свободно време.Вечеря.Нощувка.

3 – 8 ДЕН    Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии срещу заплащане.Нощувка.

 9 ДЕН    Закуска.Освобождаване на хотела (до 12 часа).Отпътуване за България.

10 ДЕН     Пристигане в България до обяд.

Офертата включва: 

  • 7 нощувки на база ALL INCLUSIVE (закуска,обяд,вечеря,междинни хранения и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки местно производство ) в хотел ARMONIA HOLIDAY VILLAGE 5* .
  • Обслужване от представител от партньорската фирма в Турция;

Офертата не включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус,магистрални и фериботни такси,застраховка с покритие 5000 евро за лица до 70 ненавършени години – 120 лева от Варна,100 лева от Бургас;
  • Допълнителни екскурзии;
  • Разходи от личен характер;

Хотелът се намира на 24 км.от центъра на Бодрум на брега на морето.Състои се от девет 3-етажни къщички.

Стаите са оборудвани с баня,сешоар,климатик,сателитна телевизия,телефон,мини бар.

Хотелът предлага ресторант,диетична храна,вегетарианска храна,5 бара,2 открити басейна,3 водни пързалки,лекарски кабинет,SPA-център,фризьор,магазини.

Развлечение за децата-детски бюфет,детски басейн,детска водна пързалка,детска площадка,мини клуб (4-12 г).

 

Необходими документи: международен паспорт; за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие- по 2 броя. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.
* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.
* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.
Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.
Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер 03700100001423, гр. Варна.

 

  • Дни Място Времетраене: