Пролетна СПА почивка в Елена

Категория почивки
Месец април

Дата:09-12.04.2023 г

Цена: 295 лв.

Програма:

1 ДЕН   Отпътуване от Варна,ул. Антим 1 в 08.00 ч. Редовни почивки по пътя.Пристигане в гр. Елена. Настаняване в хотела Свободно време за СПА.Нощувка.

2 ДЕН  Закуска. Програма по желание – разходка из град Елена. Основаният според  Раковски град от царица Елена- съпругата на цар Асен е пълен с паметници на радетели за българското просвещение и освобождение от турско робство . През Възраждането Елена е бил един от най- богатите и големи градове в цяло българско. Тук са живяли цяла плеада дейци за църковна независимост и освобождение от робство. Всички те са оставили по нещо на своя град. Ще посетим архитектурно – историческия комплекс с трите църкви заради които града наричали „Българския Витлеем“, Даскалоливницата на Славейков, ще пием кафе в уютно кафене.

Връщане в хотела.Свободно време за СПА.

След-обяд пожелание-посещение на Къпиновския манастир – едно  от най- енергийните места в Стара планина, с уникални стенописи и интересна история.Нощувка.

3 ДЕН  Закуска. По желание и срещу заплащане (пътува се  с микробус)  –  разходка до язовир Йовковци и паметника на Вълчан войвода. Връщането е около 14 часа. Свободно време за СПА.Нощувка.

4 ДЕН   Закуска. Отпътуване за Варна.По –пътя –спирка в магазина на мандра Елена.

Пристигане в града-ранния слетобед.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 3 нощувки със закуски в СПА хотел „Елена“;
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Пешеходна разходка в гр. Елена;
  • Медицинска застраховка за лица до 64.9 г.;

 

Офертата не включва:

  • Екскурзия до язовир Йовковци и паметника на Вълчан Войвода – 12 лв;
  • Екскурзия до Къпиновски манастир – 8 лв;
  • Медицинска застраховка за лица над 65 г. – 2 лв. на ден;
  • Разходи от личен характер;

 

 

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Забележки:

*Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

 

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД  ”ЕВРООИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер, 0370010003745 гр. Варна.

 

 

 

 

  • Дни Място Времетраене: