По устието на Велека-Резовска река

Категория еднодневни
Месец юни

Дата: 18.06.2023 г

Цена: 45 лв.

Отпътуване в 07.00 ч. от Варна,ул.Антим 1. Посещение на Резово – най-южното селище по родното Черноморие. Резовска река, чието устие е тук, представлява самата граница между България и Турция. Разкриват се хубави гледки към турския бряг, където има много дълга и пуста плажна ивица.

Спирка на  на устието на река Велека – едно от най-красивите и живописни места по българското Черноморие. Реката образува красива пясъчна коса преди да се влее в морето. Край нея има приятен парк. Време за снимки и наслаждение.

Отпътуване за Царево, известно като Василико и Мичурин. Свободно време за обяд и разходка в центъра, морската градина. Разглеждане на постоянната експозиция на кораба „Горянин” – най-големият кораб с дървен корпус, построен в България през 1947 г. Отпътуване за Варна.Пристигане-вечерта.

 Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Посещение на Резово,Велека и Царево;
  • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.;

 Офертата не включва:

  • Входна такса за Историческия музей;
  • Разходка с лодка (около 1.30 мин.) – 23 лв;
  • Медицинска застраховка за лица над 65 г. – 2 лв.;
  • Разходи от личен характер;

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

 

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД ”ЕВРООИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер, 0370010003745  гр. Варна.

 

 

  • Дни Място Времетраене: