Осмар – за пелин , Шумен, Преслав

Категория България
Месец ноември

Дата: 29.11.2020 г

Цена: 15 лв.

Програма:

Отпътуване от Варна, ул. Антим 1 в 08.00 ч.

Пътуваме до Осмар. Чудесният осмарски пелин ни очаква – бял и червен, със своебразен аромат , който не можеш да сбъркаш с никой друг – рецептата за приготвянето му с над 20 билки е тайна! Пък и не само пелина – можем да си купим бяло и червено вино, отлична ракия… Опитването е безплатно!!!! Със зачервени бузи и грейнали очи отиваме в музея в Преслав .Ще направим спирка и в Шумен. Тук при хубаво време ще се качим с автобуса до Паметника „1300 години България“ и ще си дадем малко свободно време за шопинг – все пак идва Коледа!

 

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус/микробус;
  • екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Посещение на Осмар;
  • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.;

 

Офертата не включва: 

  • Медицинска застраховка за лица над 65 г – 2 лв;

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

 

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

  • Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД ”ЕВРООИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер, 03700100002625  гр. Варна.

 

  • Дни Място Времетраене: