Нова Година в Гелиболу

Категория предстоящи
Месец декември януари

Дата: 30.12.2019 – 02.01.2020 г.

Цена:380 лв (без транспорт);

Програма за доплатилите транспорт:

1 ДЕН (30.12.2019)Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 06.00 ч.Кратка почивка на бензиностанция Лукойл в Слънчев бряг.Продължаваме към ГКПП Малко Търново.

Пристигане в Лозенград,където ще направим кратка почивка за обяд.

Отпътуване за Гелиболу. Пристигане  късния следобед.Свободно време.Вечеря.Нощувка.

2 ДЕН  (31.12.2019 )Закуска.Свободно време. Празнична новогодишна вечеря по меню с неограничени местни алкохолни и безалкохолни напитки, шоу програма с DJ от България, ориенталски танци и много изненади (All Inclusive програмата на напитките приключва в 02:00ч).Нощувка.

3 ДЕН (01.01.2020) Свободно време.Вечеря.Нощувка.

4 ДЕН (02.01.2020) Закуска.Отпътуване за България.

Пристигане във Варна –вечерта.

Офертата включва:

 • 3 нощувки със закуски в хотел Hampton By Hilton Canakkale;
 • 2 вечери на блок маса, без включени напитки;
 • 1 празнична новогодишна вечеря по меню с неограничени местни алкохолни и безалкохолни напитки, шоу програма с DJ от България, ориенталски танци и много изненади (All Inclusive програмата на напитките приключва в 02:00ч).;

Офертата не включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус , магистрални и фериботни такси и застраховка с покритие 5000 евро за лица до 70 ненавършени години –  70 лв от Варна, 60 лв от Бургас;
 • Напитки по време на вечерите на 30.12 и 01.01;
 • Допълнителни екскурзии ;
 • Входни такси за обекти посетени по желание – заплащат се в турски лири;
 • Доплащане за медицинска застраховка за лица на 70 – 85г – 2 лв на ден (лица
  над 85г не се застраховат);
 • Разходи от личен характер;

 

Необходими документи: международен паспорт; за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие- по 2 броя. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

*Туроператорът си запазва правото на промяна последователността на посещаваните обекти!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100001945, гр. Варна.

 • Дни Място Времетраене: