На пазар в Одрин и Лозенград

Категория чужбина еднодневни
Месец февруари

Дата: 16.02.2019

Цена: 32 лева

Програма:

Отпътуване от Варна, ул. Антим 1 в 03.30 ч. Кратка почивка на бензиностанция Лукойл в Слънчев бряг. Продължаваме към ГКПП Малко Търново.

Пристигане в Одрин – градът на лалетата и пехливанските борби.

Първата ни спирка в Одрин е търговски център MARGI OUTLET – идеално място за пазаруване и отдих.Търговския център разполага с 8 кафе-ресторанта,магазини с известни марки  LC Waikiki,US Polo, Deichmann, Derimod,  Mavi Jeans и др.

До търговския център се намира Синия пазар.На него може да намерите от плодове и зеленчуци до чанти,пердета,кори за баница,сирене,кашкавал,дрехи и др.

Отпътуваме за пазара за праховете.

Следва свободно време в центъра на Одрин и по-желание посещение на джамията “Селимие” -символ на града, построена на хълм в центъра на Одрин от прочутия турски архитект Мимар Санан в класически османски стил.

Последната ни спирка в Одрин е търговски център КИПА .

Отпътуваме за Лозенград – градът със  най – чистите стъкла.

Свободно време за покупки на турски сладкиши и  деликатеси.

Отпътуване за България.

Пристигане във Варна късно вечерта.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Водач от фирмата;
  • Застраховка за лица до 70 г;

Офертата не включва:

  • Разходи от личен характер;
  • Медицинска застраховка за лица над 70 г – 2 лева;

Настаняването в автобуса се извършва според реда на записване за екскурзията.

Туроператорът си запазва правото на промяна на последователността на посещаваните обекти. 

Необходими документи: международен паспорт; за лицата под 18 години, пътуващи сами непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие /съответно от единия или двамата родители – в зависимост от случая/, че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие- по 2 броя. Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер 03700100001423, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: