Лятна почивка в Чепеларе

Категория почивки
Месец юли

Дата: 01-05.07.2022 г

Цена: 325 лв.

 

Чепеларе не е само курорт със снежни писти. През лятото също привлича туристи със свежия планински климат и възможностите за практикуване на маршрутно-познавателен и рекреативен планински туризъм.

 

Хотел “Борика” е чудесно разположен на хълм в Чепеларе само на километър от ски пистите на Мечи Чал. Модерната сграда на четиризвездния хотел се намира до борова гора и от нея се разкриват красиви гледки към Чепеларе и планината. Гостите на хотела ще открият в него оазис на тишината и спокойствието, където в елегантна обстановка ще могат да поглезят тялото и сетивата си и да се отдадат на заслужена почивка. Хотелът предоставя и различни възможности за пълна релаксация и качествена почивка в своя модерен спортен център. На разположение на нашите гости са професионален фитнес център, закрит плувен басейн с размери 22х15 м, отделен плувен басейн за деца с размери 6х3 м, две сауни, две парни бани, джакузи, масажен център. Хотелът разполага с голям паркинг за своите посетители, както и с безплатен, собствен транспорт до долна станция на ски център „Мечи чал“, Чепеларе.

 

 

 

1 ДЕН    Отпътуване от Варна – Катедралата в 07.00 ч. Редовни почивки по маршрута. По –пътя посещение на Араповски манастир.След обяд пристигане в Чепеларе. Настаняване  в хотела.Свободно време.Вечеря.Нощувка.

2 ДЕН   Закуска. Свободно време за  ползване на басейна на комплекса.Обяд.Свободно време.Вечеря.Нощувка.

3 ДЕН  Закуска. Екскурзия до Широка лъка.Връщане в хотела.Обяд.Свободно време. Вечеря. Нощувка.

4 ДЕН   Закуска. Свободно време или пожелание срещу доплащане екскурзия до Чудните мостове (цена 15 лв. при мин.15 записани туриста).Обяд.Свободно време.Вечеря.Нощувка.

5 ДЕН   Закуска.Освобождаване на хотела.Отпътуване за Варна.Обяда ще е сух пакет.

Пристигане в града около 18.00 ч.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 4 нощувки,4 закуски,4 обяда,4 вечери в хотел „Борика“-Чепеларе;
  • Ползване на басейн,сауна и фитнес в хотела;
  • Екскурзия до Широка лъка;
  • Посещение на Араповски манастир;
  • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.;

Офертата не включва:

  • Разходи от личен характер;
  • Екскурзия до Чудните мостове – 15 лв. (при мин.15 записани туриста);
  • Медицинска застраховка за лица над 65 г. – 2 лв. на ден;

 

 

 

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.

 

 Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи: лична карта

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100003201, гр. Варна.

 

  • Дни Място Времетраене: