Лятна почивка в Странджа

Категория България
Месец Август

Дата: 01-05.08.2022 г

Цена: 345 лв.

 

Предлагаме Ви приятна лятна почивка в пазвите на прекрасната Странджа планина!

Комплекс „Изворите“ се намира в малкото село Младежко сред тишина, чист въздух и чудесна зеленина. Разполага със всичко необходимо за пълноценна почивка – открит и закрит басейни , пълноценен СПА център, уютни стаи, вкусна и екологично чиста храна.  Всичко това, съчетано с прочутото  странджанско гостоприемство ще Ви накара да се почувствате обгрижени и желани гости.

 

Програма:

1 ДЕН   Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 07.00 ч.Редовни почивки по пътя.Кратка спирка на Петрова нива –едно от най-свещените места в Странджа.

Отпътуване за комплекс „Изворите“.Настаняване в хотела.Свободно време.Вечеря. Нощувка.

2 ДЕН   Закуска.Свободно време или пожелание срещу доплащане екскурзия до емблематичното за Странджа село Бръшлян / Сърмашик/ и посещение на старинната църква. Отпътуване за водопада Докузак-единствен в този район.

Връщане в хотела.Свободно време.Вечеря.Нощувка.

3 ДЕН  Закуска.Свободно време или пожелание срещу доплащане- екскурзия до Малко Търново .Разглеждане на забележителностите на града.Пожелание-с джипове до Мишкова нива и местността Градище.

Връщане в хотела.Свободно време.Вечеря.Нощувка.

4 ДЕН  Закуска. Пешеходна разходка из дебрите на планината. Еко пътеката Младежка ще ни заведе до изворите на реката, до легендата за….. който отиде – ще я научи. Връщане в хотела.Свободно време.Вечеря.Нощувка.

5 ДЕН  Закуска. Отпътуване за Варна. Но преди това ще видим ощу едно от уникално красивите места на Странджа – Устието на река Ропотамо! Раходката с лодка си заслужава!!

Пристигане във Варна-около 19.00 ч.

 

Офертата включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
 • 4 нощувки със закуски и вечери в комплекс „Изворите“;
 • Посещение на Петрова нива;
 • Посещение на устието на река Ропотамо (без включен билет за разходка с лодка);
 • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.;

 

Офертата не включва:

 • Екскурзия до с.Бръшлян и водопада Докузак – 10 лв;
 • Екскурзияа до Малко Търново – 8 лв;
 • Джип до Мишкова нива и местността Градище – около 25 лв;
 • Лодка по устието на р.Ропотамо;
 • Медицинска застраховка за лица над 65 г. – 2 лв. на ден;

 

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Забележки:

*Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

 

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД  ”ЕВРООИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер, 0370010003745 гр. Варна.

 

 

 • Дни Място Времетраене: