Зимна СПА Почивка във Велинград

Категория почивки
Месец декември

Дата: 26- 30.12.2021 г

Цена: 210 лв.

 

Програма:

1 ДЕН   Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 07.00 ч.Почивка в Пловдив  за обяд и разходка по обновения център / Пловдив беше културна столица на Европа/   Отпътуване за   Велинград. Настаняване Свободно време . Нощувка.

2 ДЕН   Закуска.Разходка из Велинград и Клептуза – езерото с приятния парк.

3 ДЕН   Закуска. Свободно време..Нощувка.

4 ДЕН   Закуска.Свободно време или посещение на  живописният велинградски пазар – тук се предлагат чудесни и малко позабравени вкуснотии – сушени горски гъби, сладка от горски плодове, домашно краве масло, домашно сирене /от мляко/….

5 ДЕН   Закуска.Освобождаване на хотела.Отпътуване за Варна.

Пристигане в града – вечерта.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 4 нощувки със закуски в хотел „Романтика“-Велинград;
  • Екскурзоводско обслужване;
  • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.

Офертата не включва:

  • Медицинска застраховка за лица над 70 г – 2 лв. на ден;
  • Разходи от личен характер;

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая.

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Забележки:

*Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

 

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД  ”ЕВРООИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер, 03700100003201 гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: