Екскурзия с теснолинейка,Банско,Лещен и Ковачевица

Категория България
Месец ноември

Дата: 06-08.11.2020 г

Цена: 148 лв.

 

Програма:

1 ДЕН  Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 06.30 ч. В 12,30 се качваме на влакчето на гара Септември. Следва приятно пътуване до Добринище през най- високата жп гара Аврамови колиби. Пристигане в Добринище. Отпътуване за Банско с автобуса ни. Настаняване в хотела. Свободно време за разходка из градчето. Нощувка.

2 ДЕН  Закуска.Отпътуване за Лещен и Ковачевица. Чудесните селца сгушени в пазвите на планината са очарователни със старинната си архитектура, тишината и чистия въздух.

Важно!!!! До Лещен и Ковачевица се пътува с микробуси (срещу допълнително заплащане).

Връщане в Банско . Посещение на интересните туристически  обекти в града – къщата на Н. Вапцаров, старата църква в която е обявена свободата ,музея на Н. Рилски …Нощувка.

3 ДЕН  Закуска. Отпътуване за Варна.По пътя – спирка в Разлог.

Пристигане във Варна около 19.00 ч.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 2 нощувки със закуски в Банско;
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.;
  • Посещение на Лещен и Ковачевица (без билет за микробуса);
  • Билет за теснолинейка;

 

Офертата не включва:

  • Пътуване с микробус до Лещен и Ковачевица – 10 лв.;
  • Медицинска застраховка за лица над 70 г. – 2 лв, на ден;
  • Разходи от личен характер;

 

 

 

Минимален брой участници: 35

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

 

 Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

*Туроператорът си запазва правото на промяна на последователността  на посещаваните обекти;

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100002625, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: