Екскурзия до Созопол,Равадиново и Акве Калиде

Категория България еднодневни
Месец юли

Дата:07.07.2018 г

Цена:26 лв

Разнообразете един съботен ден с екскурзия из Южното Черноморие! Вижте Стария град на Созопол, Замъка в Равадиново и историческата местност Акве Калиде.

Програма на пътуването:

Отпътуване от Варна (ул. Антим I) в 07:00ч. Пристигане в Созопол в около 10:30ч и кратка обиколка из забележителностите в старата част на града. Посещение на реставрираната църква “Св. св. Кирил и Методий”, където са положени частици от мощите на св. Йоан Кръстител. Свободно време за обяд и разходка до 12:00ч.

Отпътуване за замъка в Равадиново. Пристигане в около 12:30ч. След като прекрачите прага на замъка “Влюбени във вятъра”, ще останете очаровани от прекрасната гледка. Сякаш издигащ се от нищото, замъкът приканва своите посетители с високите си кули, окъпани в слънчева светлина.

В около 14:30ч – пристигане в Бургас. Посещение на Акве Калиде – място, събрало в себе си хилядолетна история. Ще видите напълно реставрираната баня на Сюлейман Великолепни. При възстановяването ѝ  точно e спазена оригиналната визия, облицована е с мрамор и характерната за Ориента керамика. Автентичността ѝ се допълва от естествено и художествено осветление. Ще имате възможност да гледате специален 3D филм, който ще ви отведе на една виртуална разходка – от епохата на траките.

В около 16:30ч – отпътуваме за Варна. Пристигане около 18:30ч.

 

Офертата включва:
• Транспорт от Варна с комфортен туристически автобус;
• Медицинска застраховка;
• Екскурзоводско обслужване по маршрута.

 

Офертата не включва:
• Входна такса за Замъка в Равадиново – 16  лв за възрастни,14 лв.за деца над 7 год.,до 7 год.деца с придружител -безплатно
• Входна такса за Акве Калиде – 4 лв за възрастен, 2 лв за ученик или пенсионер;
• Разходи от личен характер.

 

 

Mинимален брой участници: 40

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: лична карта.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер 03700100001423, гр. Варна.

 

 

  • Дни Място Времетраене: