Еднодневна екскурзия Чорлу, Люлебургас и Лозенград

Категория еднодневни
Месец ноември

Дата: 07.11.2021 г.

Цена: 47 лв.

 

1 ден

Отпътуване в 01.00ч. от гр.Варна пред Катедралата и около 03.00ч. от OMV до хотел Мираж гр.Бургас. Отпътуване по маршрут Варна – Бургас – ГКПП Малко Търново. Преминаване на българо-турската граница през Малко Търново/ Дерекой.

Първата спирка е 39 Burda Мall в Люлебургас – градът, който се слави с голямо производство на лули и архитектура. На разположение в най-големия шопинг комплекс са освен познатите LC Wikiki, U.S. Polo, Defacto, Cotton, Loto, Benetton, но също така магазини за аксесоари Emin, Mocha и Necati, магазини за чанти и обувки от естествена кожа Azzo, Flour, Kemal и Shoe World, мъжка мода Altinyildiz, женска мода Penti и Novel, магазини за козметика Gratis, Watsons и Mad Perfume, спортни стоки Up & up, детски дрехи и супермаркет Migros.

Чорлу е съвременен промишлен град на територията на който се намират многобройни фабрики и заводи, предимно от текстилната и шивашката промишленост.Посещение на неделния пазар в Чорлу. Пазарът ежедневно привлича българи – тук можете да си купите всичко от пресни плодове и зеленчуци до дрехи, домашни потреби, козметика, ядки и турски сладкиши на ниски цени. Отпътуване за България и спирка в Лозенград, където можете да ще опитате невероятния вкус на турски кюфтенца в местен ресторант или да вземете порция за из път. Свободно време в Мигрос. Пристигаме във Варна преди полунощ.

 

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен лицензиран автобус с климатик;
  • Посещение на AVM 39 Burda Люлебургас
  • Посещение на неделния пазар в Чорлу
  • Посещение на Migros в Лозенград
  • Водач и представител на фирмата по време на пътуването;
  • Пътни и гранични такси, паркинг;
  • Мед. застраховка с лимит 5000 евро за лица до 69г.

Цената не включва:

  • Мед. застраховка с лимит 5000 евро за лица над 70г. – 3лв., лица над 80г. не се застраховат
  • Разходи от личен характер

 

Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи:  международен паспорт; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100003201, гр. Варна.

 

  • Дни Място Времетраене: