Еднодневна екскурзия до Шумен,Осмар-за пелин и Преслав

Категория еднодневни
Месец декември

Дата: 11.12.2020

Цена: 25 лв.

 

Програма:  Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 08.00 ч.

Пристигане в избата в Осмар. За двадесетгодишното си съществуване тя се промени същественно – увеличи се производството, въведоха се в експлоатация нови модерни линии за бутилиране, построи се дегустационна зала, разшири се асортимента. При всяко посещение  виждаме по нещо ново. Неизменни си останаха гостоприемството, нашето приятелство и чудесния пелин.  След разходката из избата любезните домакини вадят запотените кани с пелин и пред нас изниква вечната дилема – бял или червен, а може би чисто вино……

Отпътуване за Шумен. Посещение на Паметника 1300 години България (ако времето позволява). Мемориалът пресъздава важни моменти от българската история от VII до Х в.

Свободно време в центъра на града.

Отпътуване за Преслав.

Отпътуване за Варна.Пристигане в града около 19.00 ч.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Посещение на Преслав;
  • Посещение на Осмар;
  • Посещение на Шумен;
  • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.

Офертата не включва:

  • Медицинска застраховка за лица над 70 г. – 2 лв.;
  • Разходи от личен характер;

 

 

Mинимален брой участници: 30

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100003201, гр. Варна.

 

  • Дни Място Времетраене: