Еднодневна екскурзия до Созопол,Равадиново и Несебър

Категория България
Месец април

Дата: 26.04.2019

Цена: 25 лева

Програма:

Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 07.00 ч.Кратка почивка на бензиностанция Лукойл /Слънчев бряг/.Отпътуваме за Созопол.Пристигане в Созопол около 10.30 ч. Ще направим кратка обиколка из забележителностите в стария град . Свободно време за обяд и самостоятелна разходка.

Отпътуване за замъка в Равадиново.След като прекрачите прага на замъка “Влюбени във вятъра”, ще останете очаровани от прекрасната гледка. Сякаш издигащ се от нищото, замъкът приканва своите посетители с високите си кули, окъпани в слънчева светлина. Постройката напомня на живописните илюстрации от детските книжки с приказки.

Уникалното архитектурно творение разполага с парк, езеро с лебеди и параклис. Из красивите градини, изобилстващи от цветя и зеленина свободно се разхождат пауни, приканващи новодошлите посетители да се потопят в магичната атмосфера на „Влюбен във вятъра”. Обраслите с бръшлян високи кули на замъка неминуемо напомнят за приказния свят на братя Грим и Шарл Перо.

Комплексът е изграден с изключително внимание към детайлите. Прекрасните градини са украсени с фонтани, каменни статуи, фигури на птици, рицари и русалки. Край езерото можете да изпиете по чаша кафе, а защо не и да нахраните снежно-белите лебеди.

Тук, на това приказно място времето сякаш лети. Макар и за кратко, ще имате възможност да се почувствате като герой от старинна приказна история. Освен прекрасна атмосфера, комплексът предлага и различни развлечения като яздене на кон и лов на златни рибки, които несъмнено изпълняват желания.

Отпътуваме за Несебър-древен град с богата история, основан под името Месемврия.  Ще посетим стария град на Несебър, който ще ви очарова с богатата си история и множеството исторически и църковни паметници. Ще разполагате със свободно време за самостоятелна разходка и  снимки.

Около 17:00ч ще се отправим обратно към Варна. Пристигане в града около 19:30ч.

Цената включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Медицинска застраховка за лица до 69,99 г;

             Офертата не включва:

  • Входни такси за посещаваните обекти-Замъка Равадиново – (цени за група над 15 човека) – 12лв за възрастен, 10лв за пенсионери, за деца до 7 ненавършени години – безплатно;
  • Разходи от личен характер;
  • Медицинска застраховка за лица от 70 до 80 г.- 2 лева (лица над 80 г. не подлежат на застраховане);

 

Mинимален брой участници: 40

Необходими документи: лична карта

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото на промяна последователността на програмата.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД  ”Евроинс „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер 03700100001423, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: