Еднодневна екскурзия до Бургас – Изложение на „Флора Бургас“

Категория еднодневни
Месец май

Дата: 02.05.2022 г.

Цена: 22 лв.

Програма:

Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 08.30 ч. Кратка почивка на бензиностанция „Лукойл“ Слънчев бряг.

Пристигане в Бургас.Посещение на изложба на цветя “Флора Бургас”, мястото където се срещат производители, изложители и ценители на красотата. Спазвайки традицията, 35-то издание на Национална изложба на цветя с международно участие “Флора Бургас” ще представи аранжировки от отрязан цвят, листно-декоративни растения, саксийни култури, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, техника и препарати за отглеждане на цветна растителност, стени от мъх и много други. Свободно време за разходка и обяд.

Около 16.00 ч. отпътуване за Варна.

Пристигане в града около 18.00 ч.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Екскурзоводско обслужване;
  • Посещение на „Флора Бургас“;
  • Медицинска застраховка за лица до 64,99 г.;

 

Офертата не включва:

  • Медицинска застраховка за лица над 65 г. – 2 лв.;
  • Разходи от личен характер;

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

 

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД ”ЕВРООИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер, 03700100003201  гр. Варна.

 

  • Дни Място Времетраене: