Еднодневна екскурзия до Букурещ с посещение на Терме-Букурещ и Природонаучния музей

Категория еднодневни
Месец февруари

Дата: 18.02.2023

Цена от Добрич и  Варна: 60 лв;

 

Отпътуване от Добрич (стоматологията) в 04.00 ч.,Варна (ул. Антим 1) в 05:00 ч, от Шумен (Пети километър) в 06:00 ч, Русе (бензиностанция Лукойл в ж.к Дружба) в 08:00 ч.

Пристигане в Букурещ. Първата ни спирка в Букурещ е Природонаучния музей. Там можете да видите огромни скелети на динозаври, над 300 000 артефакта, представени в естествена среда, древни бозайници, мекотели, скъпоценни камъни, изригващ вулкан, сталактити, сталагмити и сталактони и др. Музеят разполага с колекция от пеперуди, както и цял етаж, посветен на морската флора и фауна.

Следва посещение на Терме Букурещ – най-големият SPA и уелнес комплекс в Европа, е идеалното място за релакс и забавления. Най-новата екзотична градска дестинация в северната ни съседка, ще ви очарова с над 500 палми, 800 хиляди екзотични растения, разнообразна тропическа растителност и постоянна температура от 30 градуса през цялата година.

По желание (който не желае посещение на Терме Букурещ) – посещение на Мол Băneasa – Идеално място за пазаруване, забавление и отдих с над 300 магазина с известните марки Zara, Diesel, Desigual, Guess, H&M, Kenvelo, Lacoste; Levi`s; Mango и много други; хипермаркет Carrefour; заведения за хранене McDonald’s, KFC и други. Около 17:30 ч отпътуваме за България. Пристигане във Варна късно вечерта.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Посещение на Природонаучния музей (без включена входна такса);
  • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.

Офертата не включва:

  • Входна такса за Природонаучния музей – 20 леи.
  • Медицинска застраховка за лица над 70 г. – 2 лв. на ден;
  • Разходи от личен характер;

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Забележки:

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД  ”ЕВРООИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер, 0370010003745 гр. Варна.

 

 

  • Дни Място Времетраене: