Еднодневен шопинг в Чорлу, Люлебургас и Лозенград

Категория еднодневни
Месец февруари

Дата: 26.02.2022 г

                    Цена: 47 лв.

 

Програма:

Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 01.00 ч.Кратка почивка на Слънчев бряг. Отпътуване за ГКПП Малко Търново. Пристигане в Чорлу – градът,славещ се с кожарската и шивашка промишленост. Около този град са построени близо 120 фабрики. Пред всички има магазин и може да си купите текстил, дънки, спално бельо на фабрични цени. Посещение на търговски център “Авантаж” с около 40 фирмени магазина на дамско, мъжко и детско облекло. Посещение на фабрика ТАЧ – фабрика за спално бельо, халати за баня, покривки, пердета, детски комплекти с високо качество. Посещение на мол “Орион” – магазин на Mavi Jeans, U.S.Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Madame Coco, Pierre Cardin, ADL и др. Посещение на мол Арена Тренд.

Отпътуване за Люлебургас. Първата спирка е 39 Burda Мall,на разположение в най-големия шопинг комплекс са освен познатите LC Wikiki, U.S. Polo, Defacto, Cotton, Loto, Benetton, но също така магазини за аксесоари Emin, Mocha и Necati, магазини за чанти и обувки от естествена кожа Azzo, Flour, Kemal и Shoe World, мъжка мода Altinyildiz, женска мода Penti и Novel, магазини за козметика Gratis, Watsons и Mad Perfume, спортни стоки Up & up, детски дрехи и супермаркет Migros.

Отпътуване за Лозенград.

Свободно време в центъра на Лозенград за покупки на турски сладкиши и деликатеси на изгодни цени.

Отпътуване за Варна.

Пристигане в града късно вечерта.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Водач от агенцията;
  • Посещение на Чорлу;
  • Посещение на Люлебургас;
  • Посещение на Лозенград;
  • Медицинска застраховка за лица до 69,99 г.

 

Офертата не включва:  

  • Медицинска застраховка за лица над 70 г.- 2 лв. на ден;
  • Разходи от личен характер;

 

 Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи:  международен паспорт; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100003201, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: