Еднодневен шопинг  в Одрин

Категория еднодневни
Месец октомври

Програма:

Тръгване от Варна 02:00ч от ул. Антим I, около 03:30 ч ще направим кратка почивка в Слънчев Бряг на бензиностанция Лукойл.

Пристигане в Одрин. Посещение на търговски център – Margi Outle . Посещение на склад за перилни и почистващи препарати. Посещение на джамията Селимие – едно от чудесата на османската архитектура.

Свободно време за обяд, разглеждане на базара към джамията, Безистена – голямата пешеходна търговска улица. Посещение на търговски център Erasta .

Отпътуване за България. Пристигане във Варна късно вечерта.

Офертата включва:

• Транспорт с комфортен туристически автобус;

  • Водач от агенцията;
    • Посещение на Margi Оutlet и Синия пазар;
    • Посещение на Мол Ераста;

• Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.;

Офертата не включва:

  • Разходи от личен характер;

 

Необходими документи:  международен паспорт или лична карта; за деца под 18 г. непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл. 97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  0370010003745 гр. Варна.

 

 

 

 

  • Дни Място Времетраене: