Еднодневен шопинг в Одрин

Категория еднодневни
Месец декември

Дата: 02.12.2023 г.

Цена: 50 лв.

Цена от Добрич: 60 лв.

 

Програма:

Отпътуване от Добрич-стоматологията в 00.30 ч.,Варна-катедралата в 01.30 ч. Кратка почивка в Слънчев бряг.Преминаване през ГКПП-Лесово. Пристигане  в Одрин. Посещение на складове за перилни препарати.

Отпътуване за Синия пазар и Марги Аутлет.

Следва-свободно време за обяд в центъра на града.

Посещение на Мол Ераста.

Отпътуване за България.Пристигане в градовете – късно вечерта.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Водач от агенцията;
  • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г;

 

Офертата не включва:

  • Медицинска застраховка за лица над 65 г.
  • Разходи от личен характер;

 

Необходими документи:  международен паспорт/лична карта; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

 

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

 

 

 

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  0370010004374, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: