Еднодневен шопинг в Одрин и Лозенград

Категория еднодневни
Месец декември

Дата: 19.12.2020 г

Цена: 35 лв.

Програма:

Тръгване от Варна в 02: 00ч, от Бургас в 04: 00ч. Пристигане рано сутринта в Одрин. Едирне – втората османска столица след Бурса и преди Константинопол Истанбул, града на пехливаните (мазните борби) и плодовите ароматизатори. Посещение на борсата за перилни препарати. Шопинг тур из мол Margi Outlet и Синия пазар. Посещение на центъра на града, търговската улица и най-голямата джамия в Турция Селимие с най-високите минарета, 70,9м – шедьовър в творчеството на Мимар Синан. Свободно време за разходка из града и покупки от чаршиите и безистените около джамиите Селимие и Ески.

Отпътуване за Лозенград. Свободно време в центъра на Лозенград за покупки на турски сладкиши и деликатеси на изгодни цени.

Отпътуване за България.

Пристигане във Варна – късно вечерта.

 

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Водач от агенцията;
  • Посещение на Margi Outlet и Синия пазар;
  • Посещение на борсата за перилни препарати;
  • Посещение на Лозенград;
  • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г;

Офертата не включва:

  • Медицинска застраховка за лица над 70 г. – 2 лв;
  • Разходи от личен характер;

 

Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи:  международен паспорт; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100002625, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: