Еднодневен шопинг в Лозенград

Категория еднодневни
Месец декември

Дата: 04.12.2021

Цена: 35 лв.

 

Програма:  Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 06.30 ч. Кратка почивка на бензиностанция Лукойл Слънчев бряг.

Продължаваме към ГКПП –Малко Търново. Пристигане в Лозенград.

Посещения на магазини по главната улица.

Ще имате възможността да се разходите из големия пазар, където можете да купите десетки видове маслини, сладости, плодове и зеленчуци и тнт. и магазините и покупка на турски сладкиши, баклави, локуми, и деликатеси.

Отпътуване за Варна.

Пристигане в града – късно вечерта.

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • Посещение на Лозенград;
  • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г;

Офертата не включва:

  • Медицинска затраховка за лица над 70 г. – 2 лв.;
  • Разходи от личен характер;

 

 Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи:  международен паспорт; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100003201, гр. Варна.

 

  • Дни Място Времетраене: