ШОК ОФЕРТА! Докоснете се до магията на един от най- красивите гръцки острови- изумруденият остров Тасос 12.10 – 14.10.2018 г

Категория чужбина
Месец октомври

Дата: 12.10.-14.10.2018 г.

ЦЕНА:

От Варна  398 лв ЗА ДВАМА

Програма:

1 ден –Отпътуване от Варна (ул. Антим I) в 04:00ч по маршрут: Варна – КГПП Капитан Петко Войвода – Кавала. Кавала е град, който ще ви очарова с тесните си улички и прекрасната атмосфера. Тук ще видим Имарет – късноосманска сграда, типичен пример за ислямска архитектура. Построена е от Мехмет Али, основателят на последната египетска династия. Имарет е една от архитектурните забележителности на днешна Кавала. Следва посещение на крепостната стена, построена от Юстиниан I в стремежа му да запази града от набезите на варварските племена. Ще видим още къщата и паметника на Мехмет Али. Свободно време. Към 16:00ч се отправяме към Керамоти, от където ще се качим на ферибот до най-красивия егейски остров – Тасос (времетраене на пътуването с ферибот около 40 минути). Настаняване в хотел BLUE DREAM 4 *. Вечеря. Нощувка.

 

2 ден Закуска. Обзорна обиколка на острова с автобус-посещение на Св.Архангел Михаил,престой на залива Алики, фабрика за бижута Iris Gold, която разполага с огромен асортимент от бижута, славещи се със своето изящество, прецизност на изработката и високо качество.Свободно време в Лименария за кафе.Завръщане в хотела. Вечеря . Нощувка.

 

*Забележка: възможна е промяна в последователността на посещение на посочените туристически обекти.

 

3 ден Закуска.Отпътуване за България.

Пристигане във Варна късно вечерта.

 

       Пакетната цена  включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 2 нощувки със закуски и вечери (едната с музика на живо) в хотел Blue Dream Palace 4*;
  • Пътни и фериботни такси и билети;
  • Медицинска застраховка с покритие 5 000 евро;
  • Екскурзоводско обслужване;
  • Посещение на Кавала;

***Деца от 1,99 г. до 11,99 г. ползват отстъпака 30 лв. от пакетната цена.

 

      В цената не са включени:

  • Панорамна обиколка на остров Тасос- 10 евро; ( при минимум 20 записани)
  • Разходи от личен характер.
  • За 4* хотели – 3 евро /стая/ нощувка

 

От 01.01.18 г. във всички хотели в Гърция се въвежда задължителна общинска такса, която се заплаща лично от туристите на място в хотела.

 

**Забележка: Допълнителните мероприятия се заявяват и заплащат предварително в офиса на ТА“ Рубина Травел“ ООД- обвързани са с предварителна резервация.

 

Mинимален брой участници: 40

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Необходими документи: лична карта / задграничен паспорт със шест месечна валидност от датата на отпътуване: няма санитарни и медицински изисквания за страните по маршрута.

Срокове за плащане : Капаро 30 % при сключване на договор за организирано пътуване. Доплащане 20 дни преди датата на отпътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

 

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

Туроператор“ Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ с ЗД  ”Евроинс „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер 03700100001423, гр. Варна

  • Дни Място Времетраене: