Двудневна шопинг екскурзия до Одрин и Лозенград

Категория чужбина
Месец юни

Дата: 18-19.06.2022

Цена:120 лв.

Програма:

1 ден
Отпътуване от Варна, ул. Антим I в 06:00ч. В около 08:00 ч ще направите кратка почивка на бензиностанция Лукойл – Слънчев бряг. Пристигане в Одрин. Първата ви спирка е Margi Оutlet – идеално място за пазаруване и отдих. Търговският център разполага с 8 кафе-ресторанта, магазини с известни марки – LC Waikiki, US Polo, Deichmann, Derimod, Mavi Jeans и др. До търговския център се намира Синия пазар. На него може да намерите от плодове и зеленчуци до пердета, чанти, сирене, кашкавал, дрехи, кори за баница, маслини, зехтин и др. Свободно време за пазар. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

2 ден
Закуска. Освобождаване на хотела. Отпътуване за пазара на праховете. Там, освен перилни и почистващи препарати, може да закупите баклава, ядки, маслини, кори за баница, маслини, сок от нар, сирене, кашкавал, масло и др. Посещение на българските църкви „Св. Георги” и „Св. Св. Константин и Елена”. Разглеждане на най-голямата джамия на Балканите – „Селимие”.

Посещение на Мол Ераста. Свободно време. Отпътуване за Лозенград (Къркларели) – градът с най-чистите стъкла. Свободно време за покупки на турски сладкиши и деликатеси. Отпътуване за България. Пристигане във Варна късно вечерта.

Офертата включва:
• Транспорт с комфортен туристически автобус;
• 1 нощувка със закуска в хотел  3*  в Одрин;
• Посещение на Българските църкви “Св. Константин и Елена” и “Св.Георги”;
• Посещение на джамията Селимие;
• Посещение на Margi Оutlet и Синия пазар;
• Посещение на Мол Ераста;
• Екскурзоводско обслужване.

  • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.;

Офертата не включва;

  • Разходи от личен характер;

 

    Необходими документи:  международен паспорт; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Настаняването в автобуса е според реда на записване за екскурзията.

* Възможно е разместване в графика на провеждане на допълнителните мероприятия с цел спазване работното време на обектите.

* Входните такси са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при евентуална промяна

* Агенцията си запазва правото да променя цените в следствие на драстично увеличение на горивата.

* Туроператорът и Превозвачът не носят отговорност за загубен, откраднат или забравен багаж по време на пътуването и престоя на туриста, както и за съдържанието на багажа.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  0370010003745, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: