Двудневна екскурзия до Чорлу,Одрин и Лозенград

Категория чужбина
Месец ноември

ДАТА: 28-29.11.2020 Г

Цена: 132 лв.

Програма:  

1 ДЕН  Отпътуване от Варна,ул. Антим 1 в 02.00 ч. Кратка почивка на Слънчев бряг. Отпътуване за ГКПП Малко Търново.

Пристигане в Чорлуградът славещ се с кожарската и шивашка промишленост. Около този град са построени близо 120 фабрики. Пред всички има магазин и може да си купите текстил, дънки, спално бельо на фабрични цени. Посещение на търговски център “Авантаж” – с около 40 фирмени магазина на дамско, мъжко и детско облекло. Посещение на фабрика ТАЧ – фабрика за спално бельо, халати за баня, покривки, пердета, детски
комплекти с високо качество.

Посещение на мол “Орион” – магазин на Mavi Jeans, U.S.Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Madame Coco, Pierre Cardin, ADL и др.
Посещение на мол Арена Тренд.

Отпътуване за Одрин.Посещение на Margi Оutlet  и синия пазар.

Настаняване в хотела.Свободно време.Нощувка.

 

2 ДЕН   Закуска. Освобождаване на хотела.Посещение джамията Селимие- едно от чудесата на османската архитектура,църквата „Св.Св.Константин и Елена“и  складовете за перилни препарати.

Отпътуване за Лозенград.Посещение на хипермаркет Migros (бивша KIPA).

Ще отидем и до центъра на Лозенград където ще имате възможност да си купите баклава,ядки,локум,кори за баница и др.,а защо не и да хапнете от прословутите Лозенградски  кюфтенца.

Отпътуване за България.

Пристигане във Варна – вечерта.

 

Офертата включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • 1 нощувка със закуска в Одрин- хотел 3*;
 • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
 • Посещение на Чорлу;
 • Посещение на Одрин;
 • Посещение на Лозенград;
 • Медицинска застраховка за лица до 69.99 г.;
 • Пътни такси;

Офертата не включва:

 • Медицинска застраховка за лица над 70 г.- 2 лв, на ден;
 • Разходи от личен характер;

 

Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи:  международен паспорт; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100002625, гр. Варна.

 • Дни Място Времетраене: