Двудневен шопинг в Чорлу,Люлебургас,Текирда и Лозенград

Категория чужбина
Месец февруари

Дата: 24-25.02.2024 г.

Цена от Добрич: 185 лв.

Цена от Варна и Бургас: 170 лв.

 

1 ДЕН  Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 01.00 ч.Кратка почивка на Слънчев бряг. Отпътуване за ГКПП Малко Търново. Пристигане в Текирдаг -известен с предишното си гръцко име Родосто. Посещение на Търговски комплекс Tekira с представителни магазини на най-известните турски и чуждестранни марки – Mavi Jeans, U.S. Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Colin’s, Levi’s, Madame Coco, Penti и др.

Отпътуване за Чорлу – градът,славещ се с кожарската и шивашка промишленост. Около този град са построени близо 120 фабрики. Пред всички има магазин и може да си купите текстил, дънки, спално бельо на фабрични цени. Посещение на фабрика ТАЧ – фабрика за спално бельо, халати за баня, покривки, пердета, детски комплекти с високо качество. Посещение на мол “Орион” – магазин на Mavi Jeans, U.S.Polo, Koton, Defacto, Nike, Adidas, LC Waikiki, Madame Coco, Pierre Cardin, ADL и др. Посещение на мол Арена Тренд.

Настаняване в хотела.Свободно време.Нощувка.

2 ДЕН   Закуска.

Отпътуване за Люлебургас. Свободно време за шопинг в МALL Burda 39 .

Отпътуване за Лозенград.

Свободно време в центъра на Лозенград за покупки на турски сладкиши и деликатеси на изгодни цени.

Отпътуване за Варна.

Пристигане в града късно вечерта.

Офертата включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • 1 нощувка със закуска в Чорлу хотел “Grand Park”3 *;
 • Водач от агенцията;
 • Посещение на Чорлу;
 • Посещение на Люлебургас;
 • Посещение на Текирдаг;
 • Посещение на Лозенград;
 • Медицинска застраховка за лица до 69,99 г.

 

Офертата не включва:  

 • Медицинска застраховка за лица над 70 г.- 2 лв. на ден;
 • Разходи от личен характер;

 

Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи:  международен паспорт; за деца под 18 г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 30 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  0370010004374, гр. Варна.

 • Дни Място Времетраене: