Двудневен шопинг в Одрин

Категория чужбина
Месец октомври

Дата: 21-22.10.2023 г.

Цена: 130 лв.

1 ДЕН    Отпътуване от Варна-Катедралата в 03.00 ч.Кратка почивка на Слънчев бряг. Преминаване през ГКПП –Лесово. Пристигане в Одрин. Посещение на Марги аутлет -идеално място за пазаруване и отдих. Търговският център разполага с 8 кафе-ресторанта, магазини с известни марки – LC Waikiki, US Polo, Deichmann, Derimod, Mavi Jeans и др. До търговския център се намира Синия пазар. На него може да намерите от плодове и зеленчуци до пердета, чанти, сирене, кашкавал, дрехи, кори за баница, маслини, зехтин и др. Свободно време за пазар.

Следва-спирка на центъра на града за обяд и пазар.Пожелание-самостоятелно посещение на джамията Селимие.

Настаняване в хотела.Свободно време.Нощувка.

2 ДЕН   Закуска. Отпътуване за пазара на праховете. Там, освен перилни и почистващи препарати, може да закупите баклава, ядки, маслини, кори за баница, маслини, сок от нар, сирене, кашкавал, масло и др.

Следва посещение на МОЛ Ераста.

Отпътуване за България.Пеминаване през ГКПП-Лесово.

Пристигане във Варна-късно вечерта.

 

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • 1 нощувка със закуска с Одрин-хотел 3*;
  • Водач от агенцията;
  • Медицинска застраховка за лица до 65 г.

Офертата не включва:

  • Медицинска застраховка за лица над 65 г- 2 лв. на ден;
  • Разходи от личен характер;

 

Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи:  международен паспорт/лична карта; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  0370010004374, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: