Двудневен шопинг в Одрин и Лозенград

Категория чужбина
Месец юли

Дата: 23-24.07.2021 г.

Цена: 110 лв.

 

ден  Отпътуване за Одрин в 06.30 от Антим 1 кратка почивка в Бургас Преминаване границата при Малко Търново. Пристигане около 13,30 часа. Обиколка на града и запознаване с българските места в него.Разглеждане на най-красивите места в Одрин.Свободно време.Нощувка.

2 ден Закуска Посещение на българските църкви „Св. Георги” и „Св. Св. Константин и Елена”. Разглеждане на най-голямата джамия на Балканите – „Селимие”. Музея на Здравето – бивш султански дворец.

Време за покупки в хипермаркет „Кипа” с голям избор на промишлени и хранителни стоки, препарати и стоки за бита, посещение на новия МОЛ Ераста. Спирка в Лозенград за сладки лакомства.

Пристигане около 22 часа.

 

Офертата включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус (микробус);
  • Екскурзоводско обслужване по маршрута;
  • 1 нощувка със закуска в Одрин;
  • медицинска застраховка за лица до 69.99 г.

 

Офертата не включва:

  • Входни такси за Музея на Здравето – 15 лири;
  • медицинска застраховка за лица над 70 г. – 2 лв. на ден;
  • Разходи от личен характер;

 

С решение на турското правителство, от 1 Юни 2021 г, при преминаване през сухопътните, морски и летищни граници на Република Турция всички пътуващи следва да представят един от следните документи:
– отрицателен PCR тест за SARS-Cov-2 не по-стар от 72 часа;
– бърз антигенен тест не по-стар от 48 часа;
– сертификат за ваксинация срещу COVID-19, ако са изминали не по-малко от 14 дни от завършване на ваксинацията;

 

Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи:  международен паспорт; за деца под 18г, непридружени от родителите си или пътуващи с единия от родителите – освен валиден документ за самоличност се изисква и нотариално заверена декларация за съгласие (съответно от единия или двамата родители), че са съгласни детето им да пътува в чужбина – оригинал и копие и акт за раждане – копие (по 2 броя). Оригиналната декларация за родителското разрешение, копията от нея и копията на акта за раждане на детето трябва да се носят по време на пътуването.

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100003201, гр. Варна.

  • Дни Място Времетраене: