Великден в Банско

Категория България
Месец май

Дата: 30.04.- 03.05.2021 г.

Цена: 181 лв.

 

Програма:

Комплекс „Роял“ е разположен над  китното градче Банско в пазвите на Пирин планина.Комфортен и уютен,с много добра кухня и перфектно обслужване,той предлага прохлада и покой сред красивата природа на Пиринския край.На разположение на гостите са отопляем закрит и открит плувни басейни,СПА център със сауна и парна баня.

1 ДЕН  Отпътуване от Варна,ул.Антим 1 в 06.00 ч. Редовни почивки по маршрута.

Пристигане в Банско.Настаняване в хотела.Свободно време.Възможност за ползване на СПА – центъра на хотела.Нощувка.

 

2 ДЕН  Закуска. Свободно време или пожелание срещу  доплащане (10 лв.) целодневна екскурзия до Огняново,Лещен и Гоце Делчев.

Лещен-първото нещо, което ще ви посрещне в село Лещен, е гледката към накацалите по стръмните склонове на планината къщички, изградени в ковачевския архитектурен стил. Те още пазят в себе си истинския дух на българското село. Сред архитектурните паметници се открояват църквата „Св. Параскева” от 1836 година и килийното училище. Стенописите на църквата изпъкват с едрия си щрих и ярките си цветове. Някога местните се препитавали с дюлгерство, ковано желязо и добиване на златоносен пясък. Автентичността на миналото, естествената природна красота, примесена с изкуствено придадения й модерен туристически облик, доставят на посетителя неповторимо преживяване. Архаичният дух все още обитава и главната калдаръмена улица, откъдето всеки може да си купи интересни сувенири за спомен.

Отпътуване за Огняново – известен балнеоложки център.

Отпътуване за Гоце Делчев.Свободно време за разглеждане на града.

Връщане в Банско.Свободно време.Нощувка.

 

3 ДЕН   Закуска. Свободно време или пожелание срещу  доплащане  (10 лв.) целодневна екскурзия до Рупите,дома на баба Ванга,църквата „Св.Петка“ и Сандански.

Рупите – необикновено място в България,което всеки трябва да посети.Храмът „Света Петка Българска”е издигнат от баба Ванга.

Отпътуване за Сандански. Свободно  време за разглеждане на града.

Връщане в Банско.Свободно време.Нощувка.

4 ДЕН   Закуска.Освобождаване на хотела. Отпътуване за Варна.По-пътя посещение на Добърско и църквата „Св.Теодор Тирон“.

Пристигане във Варна около 20.00 ч.

Офертата включва:

 • Транспорт с комфортен туристически автобус;
 • 3 нощувки със закуски в хотел „Роял“ Банско;
 • Екскурзоводско обслужване;
 • Посещение на Добърско;
 • Ползване на Спа центъра на хотела – басейни,сауна,парна баня,ледено ведро (масажите се заплащат допълнително);
 • Медицинска застраховка за лица до 64.99 г.;

Офертата не включва:

 • Екскурзия до Огняново,Лещен и Гоце Делчев – 10 лв;
 • Екскурзия до Рупите и Сандански – 10 лв;
 • Вечеря в ресторанта на хотела – 10 лв. на вечер – на блок маса;
 • Медицинска застраховка за лица над 65 г.-2 лв. на ден;
 • Разходи от личен характер;

 

 

Важно******При записване на самостоятелно пътуващ клиент по цена за настаняване в двойна стая, туроператорът не може да гарантира записването на друго лице, с което да бъде настанен. В такъв случай следва доплащане за единична стая 15 лв. на вечер.

 

 Mинимален брой участници: 35

    Необходими документи: лична карта

Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.

Срокове за плащане : 100 % при сключване на договор за организирано пътуване.

Туроператорът си запазва правото за промяна в цените при покачване на горива, такси и валутни курсове!

Застраховка „Отмяна от пътуване“: предоставяме възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др. Стойността на застраховката се изчислява на база крайна дължима сума по договора, като има значение и възрастта на Потребителя. В зависимост от възрастта на туриста стойността на застраховката е между 3% и 8% върху крайната дължима сума по договора за организирано пътуване.

 

Туроператор „Рубина Травел“ ООД има сключен договор по чл.97, ал.1 от ЗТ със ‘Отговорност на Туроператора’ със  Застрахователно  Дружество  ”ЕВРОИНС „ Сертификатът към застрахователната полица е с номер  03700100003201, гр. Варна.

 • Дни Място Времетраене: