Без категория

Организирани пътувания

Туристическа агенция „Рубина Травел“ предлага организирани мероприятия- почивки и екскурзии в страната и чужбина. Предлаганите от нас програми са съобразени с желанията на нашите клиенти. Дестинациите, в които осъществяваме организирани туристически пътувания са винаги прдварително проучени и проверени. Работим само с хотели, предлагащи добра материална база и безупречно обслужване.
Предлагаме сигурно и надеждно пътуване с приятни автобуси.
Туристическите ни групи винаги са съпровождани от водач, служител на агенцията, който се грижи за Вашето комфортното пътуване и приятен престой.
Използваме услугите на професионални екскурзоводи, които непрестанно поднасят интересна информация и създават уютна и изпълнена с положителни емоции атмосфера.
Ние, в туристическа агенция „Рубина Травел“ обръщаме особено внимание на детайлите. Мнението- похвалите и препоръките на нашите клиенти са нашия най- голям коректив. Тяхната удовлетвореност е и наша основна цел.
Винаги се стремим да създаваме конкурентни програми, ясно отговарящи на съотношението цена- качество.
Предлаганите от нас туриситически продукти и услуги са насочени основно към държавите- България, Гърция, Македония, Сърбия, Румъния и Турция. В разделите почивки и екскурзии в настоящия сайт, ще намерите подробна информация за туристическите особености на съответните държави, както и описание на предлаганите от нас оферти.

            Не се колебайте, убедете се сами в качеството на нашите туриситически програми! Разгледайте офертите за почивки и екскурзии, предлагани от туристическа агенция „Рубина Травел“ и станете част от нашето голямо семейство!

Share