Без категория

Детски лагери

Туристическа агенция „Рубина Травел“ успешно организира детски и ученически лагери в страната и чужбина. Ние осигуряваме:

  • Транспорт с комфортни туристически автобуси, притежаващи лиценз за превоз на деца;
  • Хотелско настаняване и изхранване, по предварително заявени от Ваша страна изисквания;
  • При желание и по предварителна заявка организираме допълнителни екскурзии и мероприятия по време на престоя, включително и аниматорски програми;
  • Гарантираме безпоасно и приятно пътуване на вашите деца, комфортен и изпълнен с множество положителни емоции престой

summer-camp

Местата в България, където най- често организираме детски лагери са:

Боровец– курортният комплекс е много подходящ за организирането на такъв тип мероприятия. Местността разкрива прекрасна природа, чист въздух и множество хотели, предлагащи висококачествено настаняване. Боровец е подходящ за посещение както през зимата, когато тече активния туристически сезон, така и през пролетта и лятото, когато метрологичните условия са благоприятни и времето е прохладно.

Работим само с проверени хотели, предлагащи качествено облужване и разполагащи с безупречна материална база. Разбира се, с цел удовлетворяване на Вашите изисквания, можем да предложим и настаняване в избран от Вас хотел.

Град Елена– градчето се намира в еленския Балкан, в непосредствена близост до град Велико Търново. Елена създава предпоставки за организирането на една спокойна почивка, далеч от забързания ритъм на големия град. Близостта на града до Велико Търново създава удобна възможост за организирането на допълнителни екскурзии с познавателна и учебна цел.

Село Лесидрен– е разположено в планинската местност на тетевенския Балкан. Природата тук е много красива, мястото е спокойно и създава условия за приятни преживявания и почивка. Климатът в Лесидрен е чудесен- зимата е мека и снежна, а лятото прохладно. Близостта му до градовете Ловеч, Троян и Тетевен го прави още по-привлекателна дестинация.

Село Рибарица– разположено е в подножието на Стара планина и разполага с множество къщи и вили, които създват неповторима селска атмосфера и навяват спомени за домашен уют. И тук Балканът предлага живописни гледки и свеж въздух. Най- голямата атракция на Рибарица е Националният парк „Централен Балкан“. Тук хотелите са удобни, а условията за почивка прекрасни.

Rear view of children running uphill

Това са само малка част от местата, където може да организираме желаните от Вас детски лагери и мероприятия. България е малка, но необятна и предлага невероятни места за посещение.

Възможно е организирането на подобни събития и извън страната. По предварителна заявка от Ваша страна можем да организираме целостно мероприятие от транспорт до настаняване в желана от Вас дестинация.

Работата с деца е удоволствие за нас! Винаги поставяме тяхната безопасност на първо място. Нашите програми винаги са предварително съгласувани и одобрени от инпектората по образованието!

Share